dinsdag 6 augustus 2013

Lekkah...

 En dat is het om s'morgens na een ontbijtje heerlijk verder wakker te worden in je eigen pool. Te genieten van  het utzicnt,het zonnetje wat langzaam hoger komt te staan. De twee kraanvogels die komen kijken of je er nog bent( ok ok,die komen kijken of er nog wat te halen valt voor ze). Dit is superdeluxe genieten van de kleine dingen van het leven.

Gisteren zijn we na het ontbijt etc de auto ingestapt richting Celebration,daar waren we nog nooit geweest. We waren dan ook erg benieuwd naar dit Disneydorp. En dat viel niet tegen. Prachtige huizen,de marketstreet was een kleine uitgave van mainstreet in Magic Kingdom. Wat een voorrecht om hier te mogen en vooral te kunnen wonen.
Daarna wilden we nog even gaan kijken op de Disney Boardwalk,maar Michel kreeg in een keer enorme hoofdpijn en we zijn omgedraaid naar de villa. Hij heeft wat ingenomen en is gaan liggen. Ik heb de auto gepakt en ben naar de Walmart in Clermont gereden. En dan gaat de tijd snel. Op mijn gemakje bijna alle gangpaden ingegaan. Lekker gesnuffeld bij de make-up en alvast een voorraadje pijnstillers etc ingeslagen voor thuis. Ook een giant pak fruitloops voor de kids en nog wat andere smaken cereals gingen het karretje in. En natuurlijk verschillende smaken magic shell,en ook die handige zakjes om in een flesje water te doen. Zo heb je heerlijke caloriearme limonade. Die dingen zijn thuis erg geliefd voor school etc.
Voor ik hetbwist waren er ruim drie uur voorbij. Ik heb nog een warm kippetje meegenomen voor de lunch en ben weer richting Kissimmee gereden.Michel had een paar uur geslapen en de pijnstiller had zijn werk gedaan.

Tegen vijven zijn we naar Cracker Barrel gereden om daar te eten. Die stond al een paar jaar op ons lijstje en nu kwam het er dan van. Wat een leuke tent is dat zeg. 
We hebben er heerlijk gegeten voor een belachelijk lage prijs.Incluis  tip en iets uit het leuke winkeltje wat er bij hoort waren we nog geen 35 $ kwijt.            


Van het thuisfront waren er nog wat wensen binnen gekomen,die hebben we na het eten nog even snel gehaald in de premium outlet.

Vandaag was lekker rustig,lekker in en om de villa gelummeld. We wilden eigenlijk nog wel naar een park toe deze vakantie,maar vinden de prijzen wel erg hoog.
En welk park het moest worden waren we ook nog niet uit.
Na lang wikken en wegen is het Busch Gardens geworden. Michel is nu eenmaal een coasterfanaat en dan kan je daar je hart ophalen. Ik vermaak me ook wel in zo'n park er is meer dan genoeg te zien en te doen voor mij ook. Er zijn dingen die we twee jaar terug niet eens hebben kunnen doen daar omdat het toen zo vreselijk heet was die dag. Nu kunnen we dat inhalen. Bij de AAA in Kissimmee hebben we met onze Nederlandse ANWB pas kaartjes gehaald met flinke korting.

Morgenochtend gaat hier dus om 6.30 het wekkertje want we willen natuurlijk wel voor openingstijd voor de deur staan in Tampa.

Tot de volgende update.....


8 opmerkingen:

 1. Ja Celebration is prachtig. Ook ik wil er altijd wel even naar toe als we hier zijn. En hahahaha drie uur ongestoord in de Walmart, hoe heerlijk is dat.
  Veel plezier morgen in Busch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig om te lezen dat jullie Celebration en Cracker Barrel nu voor het eerst bezocht hebben. Cracker Barrel is nog wel verlaten zeg.
  Heel veel plezier in Busch Gardens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Celebration is zekers leuk, jammer van de hoofdpijn!!
  Heel veel fun in Busch !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Celebration en Cracker Barrel, 2 van onze favorieten. Heel veel plezier in Bush Gardens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cracker Barrel altijd leuk, doet zo lekker "country" aan met die schommelstoelen buiten en dat leuke winkeltje erbij.
  Morgen veel plezier in BG!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk die foto's van Cracker Barrel. Ik wilde er ook graag naar toe maar dat idee had niet iedereen. Hopelijk volgend jaar.
  Nog veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vonden jullie Cracker Barrel echt lekker??? Nu twee keer geprobeerd maar nee, niet voor ons :)
  Heerlijk he dat snuffelen in de Walmart, ik verheug me er nu al op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker dagje ..celebration dan weer jammer van de hoofdpijn maar gelukkig niet voor lang en dan lekker cracker barrel.. Jammie..

  BeantwoordenVerwijderen