donderdag 8 augustus 2013

Roarrrrrrrrr.....

Op naar Busch Gardens hadden we gezegd. Hmmm dat ging niet zo soepel als we hadden gedacht. Michel kwam er achter dat we waarschijnljk de verkeerde tickets hadden. Nl die voor US residents. Ik dacht dat het zo'n vaart niet zou lopen,maar Michel zag de bui al hangen. En hij bleek gelijk te hebben. Want s'morgens stonden om half negen bij de AAA voor de deur waar Michel het verhaal uitlegde. Na een telefoontje naar Busch bleek dat we idd niet ingekomen waren. Dus met duizenden excuses van meneer AAA reden iets later dan gepland maar nu met goede kaartjes richting Tampa.

Rond tienen kwamen op de parkeerplaats aan en na het betalen van 15$ mochten we met het trammetje naar de ingang waar we prints moesten omruilen voor echte kaartjes. We hadden een ticket+mealdeal genomen,wat inhield dat we een keer een hoofdgerecht + een frisdrank konden nemen. Deze deal hadden we twee jaar terug ook. Maarrrrrrrrrrrr........ Het allerliefste meisje bij de kassa had vast haar lenzen niet in want na het zien van de prints pakte ze twee armbandjes en deed die om onze pols. Wij keken elkaar eens aan en dachten hetzelfde. Toen we binnen waren keken we nog eens goed op de polsbandjes en ja hoor...... We hadden gratis beide al day dining! De hele dag eten en drinken zoveel je wilde. Wat een heerlijk extraatje. We zijn maar begonnen met koffie met een cheesecake erbij.

Na de koffie op de foto en toen het park in. Voor Michel kochten we een quick que kaart zodat hij echt alle rides kon doen vandaag. Ik ben niet zo'n ridesheld.
We hadden een heerlijke dag saampies,volop genoten van alles om ons heen. Het was erg warm,maar met op tijd even zitten met wat drinken en eten erbij was het goed te doen.


Rond zes uur ging Michel nog een keer richting Sheikra maar na een tijdje kwam hij terug zonder te hebben gereden. Hij zat er net in toen ze de boel dicht deden vanwege naderend slecht weer. En idd om half zeven barstte de hel los. We zaten net even wat de drinken onder een parasol. Heel stoer dachten we dat het bij dit ene kleine buitje zou blijven. Toen gingen de sluizen echt open en hebben we het op een rennen gezet. Wat een onweer, enorme klappen,flitsen en een bak met regen! Na een uurtje begon het wat af te zakken allemaal en zijn we gaan lopen. We hoorden om ons heen dat de atracties waarschijnlijk niet meer open gingen en dat ook bet vuurwerk om negen uur niet zeker was. Helaas maar de party was over. In de auto maar richting Kissimee waar we onderweg nog een prachtige bonus kregen. De lancering van de onbemande Delta 4. We konden prachtig zien hoe die o hoog ging en zijn stuwers afwierp. Gaaf om dat mee te maken.

Rond half tien waren we bekaf maar zeer voldaan thuis. Echt een dag met een gouden randje.

Wordt weer vervolgd......

6 opmerkingen:

 1. Wat een geluk dat jullie op tijd hadden gezien dat jullie de verkeerde kaartjes hadden. En wel weer een leuke meevaller dat all day dining. Hahaha is een attractie op zich. Mooie foto's ook hoor van jullie geslaagde dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. All day dining en dan ook nog vuurwerk onderweg..dat zijn de bonussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dag om in te lijsten, al die bonussen.. heerlijk toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat alles mee zit, en all day dining is niet verkeerd dus geluk dat de dame bij de kassa haar verkeerde bril op had.
  Dan ook nog fff een lancering mee pikken,
  hoezoe "mazzel";-)
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was even een gedoe met de kaartjes maar het leverde wel wat op, wat super zeg all day dining.
  Wat gaaf dat jullie die raket zagen op de terugweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms heb je dat dan ook gewoon verdiend :)
  Wat een heerlijk dagje met al die extra's.

  BeantwoordenVerwijderen