zondag 4 augustus 2013

Wauw

En dat was het vandaag. Na twee relatief rustige dagen gevuld met shoppen,zwemmen en zonnen,vertrokken we vanmorgen na een stevig ontbijt van Cubanbread met aardbeitjes,gekookt eitje en de rest van het verse fruit naar St Petersburg om een wedstrijd van the Tampa Bay Rays bij te wonen. In Nederland volgen we honkbal ook wel,maar hadden nog nooit een wedstrijd op topniveau meegemaakt.

Eerst even langs Racetrac om een Sodapolooza voor onderweg en toen de snelweg op.
Rond elf uur kwamen we bij het Tropicana Field stadion aan. Het was al lekker druk. Nu nog een plekje voor onze Chevy. We blijven Hollanders dus hebben we op privegebied voor 10 $ geparkeerd ipv de 30 $ bij het stadion.
In de rij voor de ingang waar ik nog een gratis cap scoorde. Onze uitgeprinte tickets gingen op groen en we waren binnen. Eerst maar even langs de Ray shop. Michel wilde graag een pitcherscap en ach een fridgemagnet voor de verzameling is ook leuk. Nog even het museum bekijken wat gerund werd door zeer enthousiaste vrijwilligers.
Inmiddels waren onze magen aan het knorren en wat is op deze plek nou lekkerder dan een real hotdog met een litertje cola.
Het werd tijd om onze plaatsen op te zoeken en te genieten van alles om ons heen. We zaten prima,schuin achter de plaat.
Na het volkslied waarbij iedereen stond met de hand op het hart richting de vlag,begon de wedstrijd.
Het ging vrij gelijk op allemaal tot de 7de inning. Tussendoor was er nog allerlei publiek vermaak.
Net voor de 9de inning zijn we richting auto gegaan om de drukte voor te zijn. In de gangen hoorde we al dat de Rays hadden gewonnen,dus een mooi besluit van een super dag! We hebben zoveel indrukken op gedaan vandaag,het is bijna niet uit te leggen wat voor sfeer etc er in zo'n stadion hangt. Echt helemaal geweldig! We gaan ook absoluut terug.
Voor de meute uit reden we terug naar Kissimmee.
Bij Tacobell een boxje taco's gehaald voor thuis en die lekker opgesmikkeld. Nu hangen we languit op de bank. Moe maar voldaan.

Morgen gaan onze laatste vijf dagen alweer in,die gaan we ten volle benutten.

Wordt weer vervolgd.


7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de wedstrijd en alles daar om heen. Lijkt me ook wel een sfeertje hoor.
  En inderdaad gewoon doorgaan met genieten want vijf dagen is best nog veel hoor. Lekker toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat krijgen we nu...de laatste vijf dagen gaan in? Ietsje meer passie hoor....: jullie hebben nog bijna een volle weekte gaan.... Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat nog 5 dagen.... dat is lekker zeg, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig om mee te maken zo'n wedstrijd heh. Wij zijn ooit bij de Yankees geweest, ik vond het publiek zowat nog leuker dan de wedstrijd, haha. Dat broodje hotdog ziet er goed uit, mmm.
  Geniet lekker verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk he zo'n honkbal wedstrijd, wij bezoeken, als we in Florida zijn, ook altijd een wedstrijd in TF, leuke sfeer, lekker smullen en..... mensen kijken.
  Nog fff verder met genieten!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super zo'n groot stadion, kan me voorstellen dat dat leuk is om mee te maken.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij parkeren ook altijd op privé terrein. Gaat helemaal goed. Scheelt toch behoorlijk.
  Jullie hadden trouwens wel erg mooie plekken, wij zaten ongeveer op dezelfde vorige week dinsdag maar dan wel op de derde ring.
  Nog heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen