woensdag 24 juli 2013

2 in 1

Gisteravond was ik zo moe dat het blog er bij ingeschoten is.Vandaag dus een kort verslag van gisteren erbij.

Gistermorgen vroeg zijn we gaan ontbijten bij IHOP. Lekkere french toast met aarbeien en bacon and egs.
Daarna de Tom richting Miami Beach gezet waar we om half negen al met onze blote voetjes in het zand en water liepen. Het was gewoon lauw.

Nog even geflaneerd op Oceandrive en daar op het terras van Starbucks een zalige frappucino gedronken. Geweldig om daar mensen te kijken. We zaten goed en wel weer in de auto toen er beste bui langs kwam. Langzaam reden we door de regen richting Fort Lauderdale,daar zit de Sawgrass Mill Mall. We hadden gehoord dat die erg mooi moest zijn,maar wij dachten na de Dolphinmall dat dat wel mee zou vallen. Nou daar zijn we hard van terug gekomen. Arme voeten,ze doen nog zeer! Wat een winkels,niet normaal. We zijn er een hele middag geweest en nog niet alles hebben we gezien. We waren helemaal stuk. Gauw terug naar meneer Trump en toen vielen de luikjes gauw dicht.

Vanmorgen zijn we via de Publix waar we een koelboxje vulden met vers gesneden rosbief,kaasjes,meloen en een heerlijk vers Cubanbread. Nog wat drinken mee en op richting de Everglades waar we de Anhinga trail wilden lopen. Het was nog heerlijk rustig maar ook al warm. Eerst maar weer even flink in gespoten met zonnebrandcreme en daar gingen we. Onderweg kwamen we al mensen tegen die ons wezen op crocs onderweg. Ze houden niks teveel gezegd, het was er geen een maar vier! In verschillende maten en op 50 cm afstand van ons. Wat geweldig om te zien. Kreeg er kippenvel van en dat was niet van angst ;-) 
Hieronder zet ik alle foto's van de Glades bij elkaar.

Na afloop van de trail zag Michel nog een andere om te lopen,door het bos heen. Ik heb er een stap ingezet en ben er weer gauw uit gerend. Help........muggenaanval.....
Dat werd hem dus niet. 
Door de warmte waren we wel toe aan een verfrissing en waar kan je dat beter doen dan bij Robert is here aan het begin van de Glades. Het is een grote fruitstand met heerlijk rijp fruit,honing en streekprodukten. Maar ze verkopen er ook geweldige milkshakes gemaakt van vers fruit dat ze ter plekke snijden. Je weet niet wat je proeft. Een aanrader als je in de buurt bent.
Na dat we die opgesmikkeld hadden zijn we nog een scenic trail gaan rijden. Dat was ook erg mooi,maar was voor wat er te zien was net even te lang. Maar wel stak er voor de auto een croc over. We waren net niet dichtbij genoeg om een foto te kunnen maken jammer genoeg. We hebben hem of haar igg zien oversteken. Was heel gaaf.

Nu hebben we even opgefrist op de hotelkamer en gaan straks ergens wat eten.Michel wil daarna nog even bij Best Buy kijken en ik bij Macy's. Moet nog iets moois hebben om aan te trekken op de bruiloft van onze oudste.

Zoals gezegd,hieronder de foto's,hoop dat ze een beetje mooi zijn.

Tot de volgende update maar weer...


11 opmerkingen:

 1. Al helemaal in de vakantiesfeer, dat ziet er goed uit. En morgen niet te druk maken want we willen wel weer een nieuw verslag : )
  Veel plezier!

  Monique (Mushu)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zien er zeker mooi uit.
  En die milkshake ziet er erg lekker uit, zo te zien is hij ook erg dik.
  Lekker hoor. Nog heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor mooie foto's. Wat een lobbes van een gator zeg.
  En die shake ziet er inderdaad heerlijk uit zeg. Erg leuk om daar kleding te kopen voor de bruiloft. Ben benieuwd of je al geslaagd bent. En ach anders heb je nog tijd genoeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die muggen in de Everglades, pff, niet normaal, je kunt spuiten wat je wilt maar ze komen toch. Wat een prachtige foto's zeg, jullie hebben echt genoten. Je zult vast wel slagen voor een mooie jurk in Florida, gewoon alle shopping malls aandoen!
  Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ocean Drive is heimwee, en wat een te gekke foto's heb je gemaakt...
  Weer een topdag, en wat groot is Sawgrass Mill he...


  Nog heel veel plezier !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanwege de muggen spreken wij van Neverglades......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje zeg wat een joekels van gators en daar mag je dan vlak langs lopen....hhmmm doe mij dan maar een paar muggen hoor hahaha. Nee, flauwekul volgend jaar willen we ook naar de glades toe en daar wil je natuurlijk wel wat wild life zien, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Foto's zijn prachtig! Jammer van die musquitoes ;-) zou daar ook niet gaan lopen hoor, wordt je helemaal "lek" geprikt, brrr.
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's en een aardig grote alligator, enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Foto's zijn schitterend zeg, en wat een mega krokodillen, dat je zo dichtbij durfde te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's ennuh, wel een erg grote alligator om tegen te komen op een trail.
  Veel plezier vandaag, gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen