zondag 21 juli 2013

From travel to travel and beyond.

Daar zijn we dan, het eerste bericht vanuit de Sunshinestate. 
Na een zeer onrustige nacht met lekkende airco in het Mercure Amsterdam stonden we om 03.30 buiten op de taxi te wachten die ons in tien minuten naar Schiphol bracht.
De koffers waren zo ingeleverd bij TAP. Na de gebruikelijke douane dingen waarbij ik uiteraard weer eens piepte,liepen we op ons gemak naar een nog heel stille B-gate.

Doordat het vliegtuig overboekt was vertrokken we ruim een kwartier later.Onze plekken waren prima,direct achter bussinesclass met volop ruimte voor de beentjes.Na een klein ontbijtje met wat drinken waren in twee uurtjes op Lisabon,waar het boarden al heel snel weer begon.

De vlucht naar Miami was prima,veel beenruimte,twee volwaardige maaltijden aan boord en vriendelijk personeel.TAP Portugal kan zeker op het lijstje met goede airlines.
Na bijna acht uur vliegen landen we in Miami waar we binnen anderhalf uur door immigrations (met een zwaar gapende douane beambte) waren,de koffers en de auto hadden. Een recordtijd! We hebben een mooie bak uitgezocht,een Chevy Equinox met nog geen 1800 mile op de teller.Leve National !

Op naar Trump National Doral.
De kamer is mooi groot en super luxe.Foto's volgen want het is op moment van dit schrijven een beetje een bende hier binnen ;-) 

Met een golfkarretje werden wij en de bagage door Viktor naar  de kamer gebracht.Dat was wel lachen hoor.
We hebben eerst maar eens lekker gedoucht,na zoveel uur vliegen etc ben je niet echt okselfris meer.Alhoewel het altijd erger kan roken we in het vliegtuig. Was blij dat die meneer achterin zat. Wat doe je dan je medereizigers aan zeg.Brrrr....

Fris en fruitig zijn we in de auto gestapt en bij Denny's hebben we de eerste USA hap gehad.
Omdat het nog wel erg vroeg was,local time 1700 uur,zijn we nog maar even naar Walmart gereden. Het bleek dat dit de eerste Walmart was die we ooit bezochten de eerste keer Florida. 
Wat is het toch heerlijk om hier rond te struinen.
Na een uurtje kwam de man met de hamer dan toch aandenderen.Gauw terug naar Trump,de icemachine ff plunderen om de watertjes te koelen en languit op de bedden zappen langs alle kanalen tot de oogjes zelfs met houtjes ertussen niet meer open wilden.

Vanochend om half vijf weer wakker en een ontbijtje gegeten. Vandaag doen we rustig aan.We gaan straks even kijken in the Dolphinmall en verder zien we wel.

Morgen waarschijnlijk Key West,dus hou ons blog in de gaten voor de volgende update..

4 opmerkingen:

 1. Dat was een mooie voorspoedige vlucht en nu een gave auto onder de kont. Die wil ik straks in augustus ook wel :) Super hotel ook, heel veel plezier gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen dat TAP jullie goed bevallen is. Wij mogen daar zaterdag ook mee op pad :-)
  En heerlijk ook jullie eerste rondje Walmart is al gemaakt en Denny's is al bezocht. Tja je kunt maar beter meteen in het juiste ritme zitten ;-)
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, lekker snel gegaan! Mooi hotel zeg :) Veel plezier de komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig ging jullie vlucht wel op tijd. Het een ziet er ook beter uit, je moet het maar net treffen. Wat betreft de vriendelijkheid van de stewardessen, daar zijn we het zeker mee een. Een hele fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen