maandag 22 juli 2013

Dolphinshop and on a highway to.....

Gistermiddag( de 21ste) zijn we naar de Dolphinmall gereden.Nou waren we iets gewend op mall gebied maar dit sloeg alles. Wat een shops en vooral wat een koopjes. We moesten ons echt bedwingen om niet nu alles van het lijstje al in te slaan. We moeten tenslotte in Orlando ook nog wat te doen hebben.
Maar er zijn wel een paar leuke aankopen gedaan. Voor beide een Diesel horloge voor de prijs van 1. Michel vond bij Puma direct een paar schoenen en ik tikte nog een paar shirtjes en een jurkje op de kop.
Tussen door nog lekker orangechicken in de foodcourt gegeten met een halve liter cola om het weg te spoelen.

Inmiddels waren we behoorlijk afgepeigerd en zijn we na een quick dinner bij Tacobel richting meneer Trump gegaan. Nog lekker op bed even zappen langs de kanalen tot ik naast mij  de kettingzaag hoorde.Michel lag alle palmbomen om te zagen.

Ik heb mijn oordopjes maar in gedaan en ben ook heerlijk gaan liggen.

Vanmorgen was het weer mooi vroeg,half vijf. We hebben op ons gemakkie gedoucht en om zeven uur sharp stonden we de Publix voor de deur om een heerlijk ongezond donut ontbijtje te halen.Wel met een flesje gekoeld Florida orangesap erbij voor de vitamientjes. En voor Michel een doosje blueberry muffins.
Dit aten we onderweg naar Key West lekker op,we hadden immers een lange rit voor de boeg.
Over Highway 1 reden we over de keys naar het zuiden.Prachtige uitzichten kwamen voorbij.
Na bijna vier uur rijden met onderweg een plas en drinkpauze kwamen op Key West aan. Op zoek naar  de P&R. Die was vrij snel gevonden en tien minutjes later liepen we op Duvalstreet richting Mallorysquare.Wat een mensen overal. Maar ook wat een mooie plaatjes overal. De foto's zeggen genoeg.

Omdat het zo enorm heet was besloten we om heel toeristisch een hop on hop off te nemen ipv alles lopend te gaan doen. Wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben zeg. Zelfs in de open trolley was het nog erg warm.Maar al met al was het een geslaagde middag en reden we rond drie uur weer weg. We waren van plan om de sunset mee te maken maar dat trokken we beide niet echt meer. We moesten ook nog dat eind terug. En dat viel best tegen om eerlijk te zijn.
In Florida city hebben we even wat gegetn bij Applebees en dat was erg lekker. We hadden het 2 for 20 menu. Een appetizer om te delen en twee entrees. De steak was supermals en de white peach sangria heerlijk ! Die zetten we op het returnlijstje.

Nu liggen we uitgevloerd bij meneer Trump en zakken de luiken heel langzaam dicht. Wat we morgen gaan doen is nog niet bekend. Dus wordt vervolgd........


P.s leuk al die mensen die meelezen en reageren.Super !!
 


5 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's van de rit naar Key West. Het is wel een hele tijd geleden dat wij daar zijn geweest, maar als ik jouw foto's zo zie........
  Enne white peach sangria, mmmm dat klinkt heerlijk.
  Wat een top dag! Maak er vandaag maar weer zo'n dag van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en de rit daar naartoe vind ik ook leuk om te doen zeker met dat weer.
  Blijft apart,fijne vakantie verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige rit, mooie foto's.
  Have Fun!
  Gertz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zijn nu op weg naar key west, erg leuk om jullie foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker mooie foto's, krijg je wel een beetje heimwee van !

  BeantwoordenVerwijderen